pizza truck camping

l’Arte Della Pizza

Mogelijkheden

Er is van alles mogelijk met l’Arte della Pizza. Van een workshop pizza bakken tot een mobiele pizza-oven op locatie met de enige echte Arte della Pizza Piaggio! Kijk hieronder voor een compleet overzicht van de te boeken arrangementen. Check voor het boeken van een van deze leuke activiteiten de beschikbaarheid onze contact-pagina.

Workshop

Hoofdzaak van de workshop is natuurlijk het ontrafelen van het geheime pizza recept. Maar de workshop is zeker ook geschikt om het drukke leven eens te onderbreken en lekker met de handen actief te zijn. De workshop vindt plaats in IJzendijke, een pittoresk dorp gelegen in Zeeuws Vlaanderen.
Let op… workshops plannen we alleen in de koude maanden, dus van oktober tot en met maart!!
Workshop-6

Workshop particulier

Hierbij kan iedereen zich individueel inschrijven voor de data vermeld in de agenda. Deze workshops gaan door bij 7 deelnemers.

Deze workshop vangt aan om 17.30 uur.

Tevens kun je zelf een groepje samenstellen tot maximaal 8 personen. Een datum en tijdstip plannen we dan in overleg.

Prijzen op aanvraag

P1020262

Workshop zakelijk

Ook voor bedrijven en personeelsverenigingen is een workshop pizzabakken een leuke ontspannen bezigheid. Hierbij kunnen we het klein en besloten houden in groepjes tot maximaal 8 deelnemers of grote groepen van minimaal 12 tot maximaal 20 deelnemers.

Datum en tijdstip is in overleg.

Prijzen op aanvraag

Wat gaan we doen tijdens de workshop

  • Je wordt hartelijk ontvangen met een Italiaans drankje en hapje
  • Jullie maken deeg voor 2 pizza’s en nemen dit na de workshop mee naar huis
  • Jullie oefenen om een mooie ronde pizza bodem te maken
  • Ieder gaat een pizza beleggen, bakken, delen en… opeten
  • Er komt een dessertje op tafel
  • We sluiten af met een kopje koffie of thee

De ingrediënten kunnen per workshop verschillen dus een beetje verrassend blijft het wel.

Voor meer informatie of het boeken van een workshop neem contact op via het contactformulier.

Pizza bakken op locatie

Het is zover… vanaf heden maart 2015… kan ik uw gezellig samenzijn, of het nu gaat om een besloten feestje, buurt feestje, kinderfeestje, sportevenement, braderie of andere evenementen… komen opluisteren met mijn mobiele pizzakeuken, een Vespa-Piaggio Ape 400 Classic.

 

En ondertussen zijn we gegroeid !

Vanaf 1 december 2016 kunnen we u ook van dienst zijn met onze 2e pizzawagen een Mercedes Vario. Een heuse foodtruck geschikt voor grote groepen, evenementen en ook heel belangrijk… voor de perioden van slecht weer.

Kinder Pizza-Party

Kinderen en Pizza is een beste combinatie…

De geschikte leeftijd is vanaf 10 jaar. Ze kunnen dan makkelijk zelf een pizza maken, het is leuk om te doen en ook om te zien hoe een ander het doet. En als de pizza tot slot ook nog opgegeten mag worden is het helemaal genieten… feest…

Voor de kinderen maak ik vooraf kleine deegbolletjes waarvan ze zelf de bodem mogen vormen. Drie van deze mini pizza’s staan gelijk aan één grote pizza. Hiermee krijgen de kinderen dus de mogelijkheid om meerdere mini pizza’s te maken.

kinderpizza

Elke Party is anders dus vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden en de prijzen via de contact pagina.

Pizza’s afhalen

Wanneer wij op lokatie gaan met onze Pizza-Piaggio kun je ter plaatse een keuze maken uit de menukaart. Wil je weten waar wij staan? Kijk in de agenda  naar onze activiteiten.

Wanneer we in de wintermaanden onze oven thuis opwarmen bakken we graag een pizza voor jou mee. Hierbij kun je een keuze maken uit de onderstaande. Deze speciale “afhaal-dagen” zullen we vermelden in de agenda  Graag wel een dag voordien bestellen zodat ik tijdig de juiste ingrediënten kan inkopen. Een afhaal tijdstip spreken dan met elkaar af.